JP Setcard - шаблон joomla Видео

 ЋИР     LAT      ENG

ИЗДАВАЧКА ДЈЕЛАТНОСТ БИБЛИОТЕКЕ

 

  • KORICA BOKA 39
  • Srpska moreplovska 1885
  • Sloboda
  • БОКА 40 - Позив ауторима и сарадницима
  • СРПСКА МОРЕПЛОВСКА ЗАКЛАДНА ШКОЛА БОШКОВИЋ-ЂУРОВИЋ-ЛАКЕТИЋКЕ
  • СЛОБОДА

Трг од књиге

У Старом граду, на Тргу Херцег Стјепана, у периоду од 21 – 28. јула, организује се Међународни сајам књига ТРГ ОД КЊИГЕ.

Први пут сајам књига у Херцег-Новом организован је на Игалу 1994. године. Мијењали су се организатори, али континуитет није нарушен. Од 2003. године сајам се организује у Херцег-Новом (Стари град – Белависта) под називом Међународни сајам књига ТРГ ОД КЊИГЕ. Промјена локације, ново име, концепција, плакат ... дали су печат препознатљивости овој манифестацији.

Сајам је осмишљен као јединствена смотра издаваштва, која има за циљ да популаризује књигу и читање, да бројним посјетиоцима, различитих интересовања, понуди најбоља и најновија издања наслова домаће и стране лијепе књижевности и литературе из свих области науке и знања.

Херцегновски ТРГ ОД КЊИГЕ чине посебним: импресиван амбијент старог града, сусрети са писцима, масовна посјета, ексклузивни и разноврсни вечерњи програми (представљање нових издања, дјечији и драмски програми, концерти ...), али и гостопримство града домаћина.


Мала библиотека са великим ентузијазмом!
Ellen Kristin Molaver, Управитељица обласне библиотеке за Møre i Romsdal

MalaBibliotekaSaVelikimEntuzijazmom.pdf

SmallLibraryWithImpressingEnthusiasm.pdf

Препоручујемо

       logo 001logo